sâmbătă, 1 octombrie 2022, ora 10.30

UNDE: INSTITUTUL CERVANTES – Bulevardul Regina Elisabeta 38 Ziua I – UX DESIGN

Conferința va fi în limba română. Acces pe bază de donație.

11.00 – 11.55

Ana Oargă

ANA OARGA – Strategii de activare pentru produse digitale

În aceasta sesiune, Ana va prezenta rețeta unei strategii de activare de succes. În cadrul discuției: • Vei învața cum să utilizezi un framework de activare pentru a optimiza creșterea unui produs digital • Vei vedea exemple de strategii de activare concrete, folosite de companii consacrate • Vei avea șansa să adresezi întrebări legate de activare și strategii de produse digitale. Aceasta sesiune este ideală pentru: Product Managers / Owners, Product/UX Designers, Software Developers, Antreprenori, Orice persoana interesată de crearea/creșterea de produse digitale

12.00 – 12.55

Radu Vucea

RADU VUCEA – Succesul product designerului nu stă în design

Ca designeri, ne concentrăm adesea energia pe dezvoltarea abilitaților noastre de designeri, uitând uneori complet de ceea ce ar putea fi, probabil, cele mai importante aptitudini pentru succesul nostru: cele ce țin de interacțiunea cu oamenii. Au trecut de mult vremurile în care era suficient să faci un design. Într-o lume în care colaborarea este din ce în ce mai necesară, cel puțin 50% din succesul carierei noastre va depinde de aptitudini care nu au nicio legatură cu design-ul. Află care sunt aceste aptitudini și comportamente în cadrul acestei prezentări la Bucharest Graphic Days.

13.00 – 13.55

Răzvan Burciu

RĂZVAN BURCIU – De la Graphic Design la UX

Domeniul UX/UI a văzut o creștere impresionantă în ultimii ani. Industriile devin din ce în ce mai digitalizate, iar clienții se așteaptă la experiențe de calitate. Într-un context de business extrem de competitiv, companiile și organizațiile realizează cât de importantă e satisfacerea acestor nevoi, iar colaborarea cu profesioniști UX/UI se arată a fi o investiție bună. Evident, odată cu creșterea numărului de oportunități, e foarte comun să vedem experți din domeniul graphic design-ului tranzitionand spre UX. Dacă vrei să știi cum arată o zi în viața unui UX Designer și cauți sfaturi practice pentru a-ți extinde cunoștințele de design vizual spre o schimbare de carieră, atunci talk-ul ăsta e potrivit pentru tine.

Locurile sunt limitate.
Asigură-ți participarea la această conferință donând.
Donație recomandabilă: 25 lei (5 Eu)

Elevii/ studenții: 15 lei (3Eu)

Donația îți asigură și o reducere de
15% la toate băuturile, pe perioada
B-Graphic Days, la partenerul nostru și
hub-ul oficial al festivalului – Echoes
(str. Dianei nr. 11, fostul Have a Cigar)