Joi 6, octombrie 2022

UNDE: Refugiu Urban, palatul Universul, str. Ioan Brezoianu nr. 23-25 CONFERINȚĂ PE PROBLEME DE ILUSTRAȚIE

11.00 – 11.55

Oana Barbonie

Oana Barbonie – despre lecțiile acumulate

Prezentarea susținută de Oana va conține lecțiile acumulate de ea ca editor vizual în DOR în ultimii ani, gânduri despre ilustrația editorială la noi și procesul implicat în facerea ei. Va fi și o ocazie pentru răspunsuri la întrebările cu privire la munca din spatele unei reviste.

12.00 – 12.55

Anna Benczédi

Anna Benczédi – banda desenată în context

Anna Benczédi, desenatoarea romanului grafic premiată pentru Știma apelor, vorbește despre cum e să colaborezi pe un proiect de bandă desenată cu un scenarist, provocarile pe care le-a întâmpinat în procesul creativ și importanța unui proiect personal ca spațiu de experimentare și dezvoltare.

13.00 – 13.55

Adriana Dănăilă

Adriana Dănăilă – Experiența de ilustrator freelancer pe platformele Upwork și Fiverr.

În prezentarea mea voi împărtăși din experiența mea de freelancer și despre provocările și oportunitățile oferite de platformele Upwork și Fiverr. Voi oferi sfaturi practice despre creare unui profil de succes, comunicarea cu clienții, definirea drepturilor de autor și negocierea tarifelor. Deși accentul va fi pus pe proiectele de ilustrație, discuția poate fi utilă și profesioniștilor din alte specializări din domeniul digital.

14.00 – 14.55

Ioana Șopov

Ioana Șopov – încercările de tranziție de la artist independent la art lead

Este un miracol că se face orice joc, într-o mică echipă de dezvoltare a jocurilor independente, creeând Bear & Breakfast. De la prototiparea unei idei pentru un joc și prezentarea acesteia editorilor din întreaga lume, până la învățarea cum să delegați și să gestionați relațiile cu colaboratorii, pentru a vă comercializa jocul și pentru a cultiva o comunitate centrată în jurul proiectului vostru, dezvoltarea indie vă va cere întotdeauna să purtați o mulțime de pălării. Și dacă adăugați provocările tehnice în amestec, ei bine… va fi o plimbare… sălbatică.

Locurile sunt limitate.
Asigură-ți participarea la această conferință donând.

Locurile sunt limitate.
Asigură-ți participarea la această conferință donând.

Donație recomandabilă: 25 lei (5 Eu)
Elevii/ studenții: 15 lei (3Eu)

Donația îți asigură și o reducere de
15% la toate băuturile, pe perioada
B-Graphic Days, la partenerul nostru și
hub-ul oficial al festivalului – Echoes
(str. Dianei nr. 11, fostul Have a Cigar)