Înscrie o expoziție

Organizezi în perioada 20 Octombrie – 10 Noiembrie (sau în acset interval) o expoziție care se poate încadra la următoarele categorii de grafică: AFIȘ • ILUSTRAȚIE • CARTE ILUSTRATĂ • BANDĂ DESENATĂ • PUBLICAȚII • STREET ART • TYPE - GRAPHICS • MOTION GRAPHIC DESIGN • VISUAL IDENTITY • GRAFICĂ CLASICĂ. Trimite-ne o prezentare a ei, cu toate detaliile. De corespunde contextului, o vom monta în evenimentul nostru. Se va bucura de promovare internă și internațională.

4

Înscrie un workshop

Ești la început sau ai experiență în ateliere? Vrei să fii inclus în evenimentuele primei ediții Bucharest Graphic Days? Trimite-ne o prezentare detaliată a atelierul pe care îl propui. Trebuie să să se întâmple în intervalul 20 Octombrie - 10 Noiembrie, să fie din domeniul grafic și să fie din filmul nostru. O dată acceptat îl vom alătura workshopurilor organizate de noi și îl vom promova ca și cum ar fi al nostru. Mulțumim

4

Fii Key Note speaker

Bucharest Graphic Days organizează în perioada 20 Octombrie – 10 Noiembrie 4 zile de TALK pe următoarele teme: Ilustrație, Book Graphic Design, Lettering. Dacă ai un pic de experiență în aceste domenii și vrei să împarți cu noi ceva, dă-ne un semn. O să-ți punem la dispoziție un proiector, un microfon și o audiență. Trimite-ne prezentarea ta și te vom contacta noi. Mulțumim

4

Fii susținătorul nostru

Avem multe nevoi și sunt felurite modurile în care ne poți susține: fonduri, servicii, publicitate. Oferim în schimb vizibilitate pe măsura ajutorului și asocierea cu un eveniment mișto care pune la un loc timp de două săptămâni grafici selectate, oameni, idei, acțiuni. Dacă citești asta și vrei să fii cu noi, dă-ne un semn și te vom contacta noi. Cu date complete și cu cele mai bune intenții.

4

Fii partenerul nostru

Bucharest Graphic Days este un eveniment independent, organizat de un atelier de grafică. Ne bucurăm de multe parteneriate cu institutele culturale, cu entități media din București, cu prieteni pasionați. Ne-am bucura să te avem alături dacă te regăsești în principiile acestui eveniment și dacă simți nevoia să te implici în vreun fel. Scrie-ne și te vom contacta noi.

4

Donează

Donând vei avea acces garantat la evenimentele Bucharest Graphic Days (4 conferințe + 7 expoziții) și vei ajuta la producție și promovare. Donație recomandabilă: 100 lei (20 Eu)
Elevii/ studenții: 50 lei (10Eu)

Donația îți asigură și o reducere de
15% la toate băuturile, pe perioada
B-Graphic Days, la partenerul nostru și
hub-ul oficial al festivalului – Echoes
(str. Dianei nr. 11, fostul Have a Cigar)