CALL FOR ENTRIES 7 moduri prin care poți participa la Bucharest Graphic Days

1. Trimite-ne un afiș "Roar War"

Nu putem trăi în afara celor întâmplate în Ucraina. Cine crede că poate sta deoparte se află intr-o profundă eroare. Cine crede că o dată cu trecerea timpului și mediatizării excesive, tema se poate banaliza, de asemenea, greșește. Tragediile nu pălesc dacă li se întâmplă maselor. Dramele trăite sunt profund individuale. Sunt traume diferite, i-adevărat, dar nimeni nu rămâne neafectat.

Prin acest CALL artiștii pot da o formă vizuală unei dureri întruchipate în nenumărate feluri.

Lucrările vor fi expuse în aceeași galerie cu expoziția Bosnian War Posters (detalii aici). Ca o comparație cu afișele altor vremuri de război pe care le-am crezut irepetabile.

2. Trimite-ne un afiș "The World After"

The World After este un proiect creat și curatoriat de Olga Severina & Dona Jackson @ PosterTerritory – California. Zeci de viziuni ale unor artiști din întreaga lume despre cum văd ei lumea după Sars Covid. Mai multe detalii aici

Pandemia nu s-a încheiat, o trăim din plin cu toții, covidul ne vizitează periodic iar pentru mulți dintre noi nu e chiar ușor.
Vă invităm totuși să ne trimiteți posterele voastre despre The World After covid. Ultimii doi ani au fost desigur unii foarte grei.

Toate aplicațiile admise vor fi adăugate itinerantei expoziții și vor fi expuse în aceeași galerie cu expoziția The World After, la galleria OAR, str. Sfântul Constantin Nr. 32

Participă donând

Toate lucrările vor fi înscrise în urma unei donații.
Donând, ajuți la producția & promovarea expozițiilor și a conferințelor Bucharest Graphic Days.
Donație recomandabilă: 15 lei (3 Eu)
Elevii/ studenții: 5 lei (1Eu)

Donația îți asigură, de asemenea, intrarea la toate evenimentele noastre
(cu excepția workshop-urilor)

 


3. Înscrie o expoziție

Organizezi în perioada 01-15 Octombrie o expoziție care se poate încadra la următoarele categorii de grafică: AFIȘ • ILUSTRAȚIE • CARTE ILUSTRATĂ • BANDĂ DESENATĂ • PUBLICAȚII • STREET ART • TYPO-GRAPHICS • UX DESIGN • MOTION GRAPHIC DESIGN • VISUAL IDENTITY • GRAFICĂ CLASICĂ. Trimite-ne o prezentare a ei, cu toate detaliile. De corespunde contextului, o vom monta în evenimentul nostru. Se va bucura de promovare internă și internațională.

4

4. Înscrie un workshop

Ești la început sau ai experiență în ateliere? Vrei să fii inclus în evenimentuele primei ediții Bucharest Graphic Days? Trimite-ne o prezentare detaliată a atelierul pe care îl propui. Trebuie să să se întâmple în primele două săptămâni din Octombrie 2022, să fie din domeniul grafic și să fie din filmul nostru. O dată acceptat îl vom alătura workshopurilor organizate de noi și îl vom promova ca și cum ar fi al nostru. Mulțumim

4

5. Fii Key Note speaker

Bucharest Graphic Days organizează în perioada 01-15 Octombrie 5 zile de TALK pe următoarele teme: UX Design, Grafică urbană, Ilustrație, Book Graphic Design, Lettering. Dacă ai un pic de experiență în aceste domenii și vrei să împarți cu noi ceva, dă-ne un semn. O să-ți punem la dispoziție un proiector, un microfon și o audiență. Trimite-ne prezentarea ta și te vom contacta noi. Mulțumim

4

6. Fii partenerul nostru

Bucharest Graphic Days este un eveniment independent, organizat de un atelier de grafică. Ne bucurăm de multe parteneriate cu institutele culturale, cu entități media din București, cu prieteni pasionați. Ne-am bucura să te avem alături dacă te regăsești în principiile acestui eveniment și dacă simți nevoia să te implici în vreun fel. Scrie-ne și te vom contacta noi.

4

7. Fii susținătorul nostru

Avem multe nevoi și sunt felurite modurile în care ne poți susține: fonduri, servicii, publicitate. Oferim în schimb vizibilitate pe măsura ajutorului și asocierea cu un eveniment mișto care pune la un loc timp de două săptămâni grafici selectate, oameni, idei, acțiuni. Dacă citești asta și vrei să fii cu noi, dă-ne un semn și te vom contacta noi. Cu date complete și cu cele mai bune intenții.

4

Donează

Donând, dai o mână de ajutor la producția & promovarea expozițiilor și a conferințelor Bucharest Graphic Days.
Donație recomandabilă: 15 lei (3 Eu)
Elevii/ studenții: 5 lei (1Eu)

Donația îți asigură, de asemenea, intrarea la toate evenimentele noastre (cu excepția workshopurilor)

 


fii la curent cu noutățile despre eveniment

Abonează-te la newsletter