Arcub Gabroveni – 27 Octombrie – 10 Noiembrie 2023 Selecție de lucrări din concursurile de bandă desenată organizate de Antalis România în ultimii trei ani

Eveniment susținut de Antalis România, în colaborare cu Printman, Asociația Graphic Front, Atelierul de grafică, Ground Zero, Poligrafia, Print România și Revista Comics.

Antalis Comics – „Clar pentru tipar” și-a lansat prima ediție în 2018, cu tematica „Hârtia și Sustenabilitatea”, având un real succes. Acest lucru ne-a determinat să organizăm cea de a 2-a ediție a concursului în anul 2022, cu tematica „Superheroes”. În prezent, ne aflăm la cea de a 3-a ediție care a adus o nouă provocare atât pentru artiștii consacrați, cât și pentru cei pasionați de benzi desenate și design grafic, datorită tematicii futuriste „A.I. Day by Day”.

Proiectul Antalis Comics a pornit din dorința de a descoperi noi talente și de a oferi o rampă de lansare pentru creatorii de benzi desenate la început de drum, dar și de a promova și sprijini artiștii consacrați din domeniu.

Anul acesta (2023) au fost înscrise o serie de lucrări cu povești și perspective fascinante care abordează tema inteligenței artificiale în viața de zi cu zi. Unele benzi desenate au ilustrat modul în care AI devine o parte integrată în viețile noastre, de la generarea de texte și imagini până la mașinării inteligente care asigură ordinea în lume. Alte benzi desenate au pus în lumină relațiile complexe dinte oameni și AI, subliniind aspectele emoționale și sociale ale acestei evoluții tehnogice.

Expoziția din cadrul Bucharest Graphic Days prezintă o selecție a benzilor desenate ale artiștilor care ne-au impresionat cel mai mult prin puterea lor de creație. De asemenea, toate lucrările prezentate în cadrul expoziției de benzi desenate au fost imprimate pe Olin Design Smooth de 200g/mp, cu tehnologie HP Indigo.

Gama Olin își propune să susțină nevoile designerilor prin creativitate, fără a compromite calitatea și durabilitatea. Aceasta este formată dintr-o varietate de hârtii premium necretate, ideale pentru comunicarea organizațională și pentru publicații, pe finisaje și culori creative contemporane. De asemenea, indiferent de finisajul ales, Regular, Rough, Smooth sau Bulk, gama Olin duce imprimarea pe două fețe la un alt nivel, cu o reproducere superbă a culorilor. Mai mult de atât, deși nu face niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea imprimării, Olin se conformează celor mai înalte standarde de mediu.

Antalis România este prezentă în mediul online: ww.antalis.ro www.facebook.com/AntalisRomania @antalis_romania (Instagram).
===============

Program
27 Oct. – 10 Nov. 2023
Arcub Gabroveni – Lipscani 84-90
Marți > Duminică 12.00 – 20.00. Luni închis.

fii la curent cu noutățile despre eveniment

Abonează-te la newsletter