Olivia Safer
Designer expoziții

Olivia Safer
Designer expoziții
Olivia este o arhitectă româncă, crescută și educată în București. Are peste 15 ani de experiență internațională în arhitectură și management de proiecte rezidențiale private. Olivia este pasionată de designul contemporan în paralel cu activitatea de restaurare.
Olivia este absolventă a facultatății de arhitectură Ion Mincu București și Trinity College Dublin, și deține un master în Dezvoltare Urbană Integrată. În prezent lucrează la un proiect de inovator de locuințe unifamiliale sustenabile.
Olivia s-a alăturat echipei Aughey O’Flaherty Architects în anul 2011, după 6 ani de experiență pe plan local în București.
Olivia a acumulat și experiență ca editor pentru revista Igloo și alte proiecte ale Igloo Media.
Tuan Nini
Selecționer Ilustrație

Tuan Nini
Selecționer Ilustrație
Tuan Nini e un ilustrator și animator din Malaysia. A venit în România în 2007, pentru a studia pictura la UNARTE, apoi s-a stabilit în București.
Preocuparea ei principală ca ilustrator este aceea de a-i ajuta pe oameni să-și transmită mesajele mai frumos și cu mai mult impact.
A lucrat ca background artist într-un studio de animație din Malaysia, apoi într-un studio de jocuri din București. A realizat numeroase lucrări pentru publicații culinare sau de lifestyle dar este și un colaborator regulat al revistei DOR.
A acumulat experiență lucrând pe subiecte dintre cele mai diverse - de la amintiri dintr-o copilărie petrecută în Oltenia rurală și până la eseuri filosofice destinate publicului din China. A ilustrat și povești de groază petrecute în hotelurile din Malaysia, dar și viața unui inventator din Parisul secolului al XVII-lea.
A ilustrat poveștile unor tineri activiști climatici. A adaptat sub formă de bandă desenată o piesă de teatru. A animat o campanie pentru promovarea responsabilității civice.
A pictat lucrări murale, a desenat pentru panouri publicitare, a creat personaje pentru reclame TV. A realizat grafică pentru ambalaje alimentare și pentru festivaluri culturale.
Iar acum a început să activeze și în zona motion design-ului, a animației frame-by-frame sau a animației cu realitate augmentată.
Carla Duschka
Manager proiect

Carla Duschka
Manager proiect
Carla Duschka este grafician, cu studii universitare și postuniversitare la București și respectiv Berlin.
Este specializată în design de carte: de la albume de artă la lucrări științifice și cărți ilustrate pentru copii. Uneori face și afișe, logo-uri sau ilustrație.
O interesează în mod constant limbajul divers al graficii – începând cu desenul în diverse tehnici, trecând prin finețurile literei și ajungând la diferite categorii de comunicare vizuală.
Este membru co-fondator al Atelierului de grafică, București.
Are o experiență de peste 15 ani în învățământul universitar vocațional, în cadrul UNArte București, Departamentul Grafică.
De zece ani experimentează cel mai provocator job, acela de mamă.
(foto Dan Mălureanu)
Ioana Gruenwald
manager proiect

Ioana Gruenwald
manager proiect
Ioana Gruenwald, absolventă de Limbi și Literaturi Străine a Universității București, a lucrat de când se știe în domeniul cărților, la început într-o bibliotecă, apoi într-o editură și ulterior într-un birou-reprezentanță a Târgului de Carte de la Frankfurt, Centrul de Carte Germană. Cu acest prilej, organizând numeroase traininguri profesionale, a descoperit printre altele book-designul, domeniu în care a inițiat și organizat proiecte și proiecțele - alteori a ajutat pur și simplu pe alții, așa cum se întâmplă acum, cu ocazia „nașterii” Bucharest Graphic Days. În cadrul Headsome Communication a inițiat și organizat împreună cu Oana Boca Gala Bun de Tipar (2012 - 2015), proiect care a acordat la fiecare ediție și un premiu pentru design de carte. Concursul Cele mai frumoase cărți conține și el, undeva, la bază, o cărămidă pusă de Ioana.
Ovidiu Hrin
Calligrapher artist & graphic designer

Ovidiu Hrin
Calligrapher artist & graphic designer
Throughout his career Ovidiu developed a close relationship with imperfection and in his case the creative process is an integrated part of the end product. Honesty towards oneself, undisguised interest in the client's wishes and owning the designers communicative role are the principles that guide his work. Hrin founded the Synopsis™ graphic design office in 2001, specialising in CD covers, posters, logos, but also complex communication and orientation systems that stand out through visual humour, irony and a playful approach to visual clichés..
In 2011 he founded Typopassage Timişoara - a network of micro-museums placed in the public space meant for posters, graphic design and the letter modelling art. With these actions Ovidiu aimed to emphasise in the public's eye the importance of graphic design and typography as mandatory features of the cultural space where these are used as main means of communication.
Levente Benedek
Selecționer Poster

Levente Benedek
Selecționer Poster
Levente este graphic designer multidisciplinar și artist vizual din Odorheiu Secuiesc, stabilit în Cluj-Napoca. Și-a făcut studiile superioare la Facultatea de Arte a Universității de Vest din Timișoara, apoi a lucrat ca grafician la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara și la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț. Activitatea sa artistică include afișe de teatru și de film, afișe critice social, colaje, picturi, lucrări de arte textile, instalații și ansamblaje, folosind o gamă largă de materiale diferite. A participat la expozițtii personale și de grup în România (Timișoara, București, Cluj-Napoca, Baia Mare, Târgu Mureș, Odorheiu Secuiesc, Sfântu Gheorghe), precum și în străinătate (Ungaria, Croația, Serbia, Slovacia, Germania, Danemarca, Italia, Spania, Thailanda, China și Mexic).
Ciprian N. Isac
Inițiator & manager Bucharest Graphic Days

Ciprian N. Isac
Inițiator & manager Bucharest Graphic Days
Co-fondator al Atelierului de Grafică, București (2005). Graphic designer specializat în design de carte, de eveniment, pasionat de vechituri, arhivare, administrator de blog și arhivă foto. Inițator și realizator de evenimente pe diverse teme grafice și conexe: expoziții, ateliere, editoriale.
Acum zece ani a pornit un proiect de cercetare a graficii românești din perioada comunistă: afiș, literă, logo, advertising. Numit ironic “Grafică fără computer”, proiectul s-a concretizat prin 4 cărți la editura Atelierului de grafică, București, și una în colaborare cu editura berlineză Gestalten (Iron Curtains Graphics – Gestalten 2012) - toate cu importante cronici în publicațiile de specialitate din lume. Tot cu ocazia acestei cercetări pornește platforma web GraphicFront.ro axată pe două direcții: arhivă de imagini cu grafică veche din perioada comunistă și blog cu știre culturală.
În anul 2018, pe fondul nemulțumirilor politice și numeroaselor manifestări de stradă din România, inițiază și pornește proiectul de afiș socio-politic cu participare internațională Roar Poster, concretizat prin 5 expoziții, ateliere, talks, în București și în alte 2 orașe din țară.
Ionuț Avram
SEO Specialist & Web Developer

Ionuț Avram
SEO Specialist & Web Developer
Ionuț este specialist SEO și Web Developer, născut și urmând studiile în București. Și-a început cariera în online de la 17 ani, momentul în care și-a găsit un mentor pentru următorii ani. Între 2008-2012 a lucrat și a acumulat mai multă experiență în cadrul mai multor companii, devenind specialist în diferite domenii ale dezvoltării web, de la programare back-end la integrare font-end, user experience și design vizual.
Din 2013 și până în prezent este fondator al White SEO SRL, alături de soția lui, formând o echipă completă care oferă servicii de dezvoltare web și social media marketing pentru afacerile online din România și SUA. Pe lângă carieră, a ales să părăsească jungla urbană în 2018 pentru a se stabili în Sinaia, este tată dedicat, pasionat de hard enduro pe timp de vară, iar pe timp de iarnă își petrece o parte din timp la peste 2000 de metri altitudine ca instructor de snowboard.