speaker-photo

Atoma

Artist vizual, muralist

ATOMA este artist vizual, muralist/ street artist care lucrează din București. Absolventă a departamentului de Pictură și Artă Murală de la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti. Participant activ la mai multe evenimente și festivaluri de street art din România.
ATOMA surprinde fragmente de realitate și crează imagini în care personajul ilustrează o stare a societății contemporane locale / globale.
Arta ei abordează și critică frontal impactul pe care tehnologia și (social/mass)-media îl au asupra societății și asupra fiecărui individ în parte. Acestea s-au grefat în ADN-ul societății, contaminând și determinând mutații care pot fi ireversibile. Impactul media și al social-media riscă să deturneze și să subordoneze relațiile sociale, falsificând realitatea (prin idealizarea ei în cheie comercială și prin nivelarea ”glossy” a acesteia), (social/mass)-media infiltrându-se între individ și context, erijându-se abuziv în postura de mediator ”necesar”, dar, în fapt, deseori manipulator.
A avut 7 expoziții personale, la București și a participat la 20 de expoziții de grup (București, Timișoara, Constanța și Brașov). Muralele ei pot fi văzute în București, Târgu Jiu, Bacău, Sibiu, Eforie, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea și Galați.

4.30 - 5.30 PM Seminar

Saturday TOATE 15th Feb

GRAFICA URBANĂ

Xxxx How you transform your business as technology, consumer, habits industry dynamics change? Find out from those leading the charge. How you transform

10.00 – 10.50

Monday URBANE 15th Octombrie

ATOMA – Can can în calcan