Joi 26 Octombrie 2023, Arcub Gabroveni

TOLERANCE PRESENTATION

18.00 – 19.00

Mirko Ilić on Tolerance

For english please scroll down

Mirko Ilic este o figură renumită în sfera mondială a designului grafic. El operează un studio situat în New York și a fost, de asemenea, profesor la Școala de Arte Vizuale. O parte semnificativă a creațiilor sale, de la publicații și identități până la postere, au fost lansate în Statele Unite. Piesele sale de design și ilustrație sunt incluse în colecțiile Muzeului de Artă Modernă din New York și ale Muzeului de Artă Modernă din San Francisco.

Mirko Ilić este inițiatorul și superviserul expoziției de poster în mișcare cunoscută sub numele de TOLERANCE POSTER SHOW, o cauză care a atras designerii la nivel global din 2017.

Prezentarea pe care o va susține va viza în mod deosebit cum a luat naștere acest proiect și ce înseamnă să folosești designul ca o formă de activism.
==========================

Mirko Ilic is a renowned figure in the worldwide sphere of graphic design. He operates a studio located in New York and also served as a professor at the School of Visual Arts. A significant portion of his creations, ranging from publications and identities to posters, have been released in the United States. His design and illustration pieces are included in the collections of the Museum of Modern Art in New York and the San Francisco Museum of Modern Art.

Mirko Ilić is the originator and overseer of the moving poster exhibit known as the TOLERANCE POSTER SHOW, a cause that has attracted designers globally since 2017.

The presentation will focus specifically on how this project have been born and what it means to use design as a form of activism.
==========================

Locurile sunt limitate.
Asigură-ți participarea la această conferință donând.
Donație recomandabilă: 00000
Elevii/ studenții: 00000

Donația îți asigură și o reducere de
15% la toate băuturile, pe perioada
B-Graphic Days, la partenerul nostru și
hub-ul oficial al festivalului – Echoes
(str. Dianei nr. 11, fostul Have a Cigar)