Invitat la Bucharest Graphic Days, Raz Burciu – De la Graphic Design la UX

 Invitat la Bucharest Graphic Days, Raz Burciu – De la Graphic Design la UX

Începem să prezentăm invitații acestei prime ediții Bucharest Graphic Days. Astăzi Răzvan Burciu, cofondator Just Mad – Cluj, unul din key note speakeri la secțiunea de UX Design din 1 octombrie 2022

Mindset-ul lui Răzvan se învârte în jurul frazei: “ce-ar fi dacă?” Cu peste 8 ani de experiența in domeniul UX/Product Design, munca sa se află la intersecția dintre business, gandire critica și inovație. Răzvan crede că cel mai nasol loc din lume e propria zona de comfort. Ca specialist UX certificat, facilitator si adept al practicilor de user-centered design, Razvan ajuta companii si startup-uri din intreaga lume sa impinga inovatia la un alt nivel, sa creeze experiente de impact si sa creasca sustenabil.

Domeniul UX/UI a văzut o creștere impresionantă în ultimii ani. Industriile devin din ce în ce mai digitalizate, iar clienții se așteaptă la experiențe de calitate. Într-un context de business extrem de competitiv, companiile și organizațiile realizează cât de importantă e satisfacerea acestor nevoi, iar colaborarea cu profesioniști UX/UI se arată a fi o investiție bună.
Evident, odată cu creșterea numărului de oportunități, e foarte comun să vedem experți din domeniul graphic design-ului tranzitionand spre UX. Dacă vrei să știi cum arată o zi în viața unui UX Designer și cauți sfaturi practice pentru a-ți extinde cunoștințele de design vizual spre o schimbare de carieră, atunci talk-ul ăsta e potrivit pentru tine.

Pe Raz îl puteți găsi aici