FAQ GENERALE

Nu. Pentru că multe din evenimente sunt în lucru. Și pentru că o parte din conținut va fi obținut în urma unui CALL FOR ENTRIES. Probabil că la începutul lunii septembrie 2022 vor fi bătute în cuie în jur de 90% din evenimente.

În primele două săptămâni din Octombrie. Adică între 1 și 15 Octombrie 2022

Nu există o expoziție centrală. Bucharest Graphic Days se va întâmpla în mai multe spații culturale și galerii din București. Programul complet va fi afișat curând.

Urmărind pagina noastră de FaceBook. Pentru cele mai semnificative update-uri, vă rugăm să vă abonați la newsletterul nostru. Găsiți formularul de înscriere în subsolul paginilor.

Poți participa la toate evenimentele noastre (cu excepția workshopurilor) în schimbul unei donații recomandabile de 15 lei (3 Eu)
Elevii/ studenții: 5 lei (1Eu).

Donând pui o mână de ajutor la producția expozițiilor și a conferințelor Bucharest Graphic Days.


Nu. Numele lui se referă doar la orașul unde se desfășoară. Avem invitați din mai multe orașe ale țării și chiar din afara ei.

Bucuroși de întrebare, avem o pagină dedicată modalităților în care te poți implica. O poți accesa AICI

Două tipuri de conținut. Primul, împărțit la rândul lui în trei (workshopuri, expoziții, talks), pregătit de noi sau în parteneriat cu instituții culturale partenere. Și al doilea: conținutul venit prin CALL FOR ENTRIES

Aceasta nu e o întrebare frecventă. Dacă ai ajuns totuși aici și ești interesat, dă-ne un semn. Vom fi bucuroși să avem un dialog pe tema asta.

FAQ SPECIFICE

Workshopul de caligrafie durează 2 zile x 6 ore și costă 255 lei. În preț e inclus pachetul BGD care include o sacoșă de bumbac imprimată serigrafic, afișul evenimentului imprimat serigrafic, numerotat și semnat, un kit caligrafic de lucru. Locurile sunt limitate la 15. Detalii aici

Multe evenimenet sunt în lucru. Probabil că vom avea un program definitiv în jurul datei de 15 septembrie

Sesiunea de CALL FOR ENTRIES se va deschide în jurul zile de 1 august și va fi deschisă timp de 35 de zile.