Ana Oarga – key note speaker la prima ediție Bucharest Graphic Days

 Ana Oarga – key note speaker la prima ediție Bucharest Graphic Days

Ne bucurăm s-o prezentăm azi pe Ana, co-fondatoare Just Mad, Cluj. În aceeași zi, cu tematica UX DESIGN, alături de Radu Vucea și Raz Burciu, ea va susține o prezentare pe strategii de activare a produselor digitale. (detalii mai jos)

Dacă ar fi să combini creativitatea, diversitatea și culorile stridente, ar ieși Ana. După 8 ani de experiență în zona tech, lucrând in medii corporate, agenții și startup-uri din diverse domenii, Ana îmbina elemente de business, design și facilitare pentru a ajuta organizații în conturarea strategiei de produs.

În această sesiune, la prima ediție Bucharest Graphic Days, Ana Oarga va prezenta rețeta unei strategii de activare de succes.

Strategii de activare pentru produse digitale
Cu toții știm că, uneori, prima impresie poate fi ultima impresie. Spre exemplu, la un date, sau la un interviu pentru un job. În lumea produselor digitale, fie că e vorba de o aplicație mobilă sau un software complex, activarea joaca un rol extrem de important si atinge 100% din utilizatori. Este fundatia pe care construiești incredere, oferi valoare user-ului si optimizezi retenția.
Dacă esti responsabil de succesul unui (sau mai multor) produse digitale, o strategie eficientă de activare te ajută să transformi utilizatorii noi în fani, care apelează la tine în mod repetat. Dar asta, evident, implică alinierea perspectivelor de marketing, design, produs si implementare. Secretul unei strategii de activare de impact constă în crearea unui obicei (habit) în jurul experienței, și expunerea valorii produsului cât mai repede. Dar cum faci asta?

În cadrul discuției:
– Vei învăța cum să utilizezi un framework de activare pentru a optimiza creșterea unui produs digital
– Vei vedea exemple de strategii de activare concrete, folosite de companii consacrate
– Vei avea șansă să adresezi intrebari legate de activare si strategii de produse digitale

Această sesiune este ideală pentru:
– Product Managers / Owners
– Product/UX Designers
– Software Developers
– Antreprenori
– Orice persoană interesată de crearea/creșterea de produse digitale

Pe Ana o găsiți aici

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *